Să vorbim despre…

Nu sunt addicted, nu urmăresc tendințe și nu copiez personaje. Dar întotdeauna mi-am dorit să am măcar 10% din eleganța pe care o vedeam la mami. În mintea de copil ce o urmărea în fiecare dimineață cum se aranjează pentru birou ea rămâne etalonul meu de eleganță, iar la întrebarea „ce vrei să te faci când vei fi mare?” răspunsul era evident „mami”. Cum așa? „că se trezește în fiecare dimineață și își onduleză părul, iar eu nu am voie și pentru că ea are pantofi cu toc.”

Acum da. Port pantofii roșii cu toc pe care mi i-am dorit de mică, pentru că evident avea și ea și de cele mai multe ori mă inspir din ținutele ei pentru a mi le contura pe ale mele.

De ce am creat această secțiune? pentru că face parte din viața mea, îmi place să vorbesc despre asta și pentru că, să fim transparente, ne mănâncă diminețile atunci când nu suntem hotărâte. Mie mi se întâmplă des și pot să pun pariu că nu sunt un caz special.

Așa că da, în această secțiune vom discuta despre lucruri simple, despre basic-uri și combinații. Mai departe vom lăsa experții să își spună cuvântul și să dea startul în acest domeniu.

Va pup,

v

Un gând despre „Să vorbim despre…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *