It’s a jungle out there, wear the right shoes!

“Dă-i unei fete pantofii potriviți și va putea cuceri lumea.”

Marilyn Monroe

Bill Blass ne învață de bine! El spune că atunci când nu știi ce să porți, ar fi bine să alegi ceva roșu. Sunt 100% de acord cu el, dar ce ne facem dacă roșu nu este culoarea care să ne pună în valoare? Răspunsul e simplu: combini cu negru și crede-mă, cu pantofi roșii nu dai niciodată greș!

Vă povesteam aici de ce mi-am dorit atât de mult pantofii roșii. De fapt, de ce mi-am dorit să cresc și să port tocuri? pentru că atunci când ea își punea o pereche de tocuri, oricât de banală i-ar fi fost restul ținutei, emana eleganță. Era grațioasă.

Așa mă simt și eu în perechea potrivită. Ba mai mult, îmi este greu să renunț la tocuri, chiar și atunci când nu este cazul să le port. Tocul îți schimbă limbajul corpului și îți sculptează fizicul, iar așa cum subliniază Dior, adevărata eleganță a unei femei se măsoară după ce poartă în picioare.

Dar, așa cum ne poate oferi grație și eleganță, ne poate scoate în evidență și în sens negativ. Iar noi clar nu ne dorim asta. Ce trebuie să facem? Să renunțăm la achizițiile fulgerătoare care ne-au furat privirea – știu, e greu, mie una îmi vine să aduc acasă toate perechile de pantofi care îmi ies în cale. Dar trebuie să investim într-o pereche de pantofi comodă, nu doar drăguță, să mergem cu ea acasă și să începem să defilăm până îi stăpânim noi pe ei, nu invers. O să fiu rea, dar știți acele fete care se torturează pe cel puțin 12 cm fără niciun gram de milă pentru picioarele lor? Sunt sigură că ați văzut cel puțin una. Dacă nu, hai la o tură sâmbătă seara prin centrul vechi. Mie nu mi se mai pare deloc amuzant, ci mai degrabă trist. Dar recunosc am avut o perioadă în care râdeam copios.

Și revenind la achiziție. De curând am descoperit un site foarte drăguț. Pentru persoanele interesate o să pun numele la finalul articolului, să nu miroase a reclamă. De ce îl consider drăguț? pentru că m-am săturat să dau bani corporațiilor prezente în toate mall-urile și pentru că vorbim de o producție 100% românească, de o antreprenoare talentată și de prețuri decente. Și să nu vă mai spun de calitate, care este 100% din piele naturală. Iar peste toate acestea, îți poți customiza tu perechea. Asta mi se pare genial! Doar că eu m-am îndrăgostit iremediabil de o pereche de pantofi, din colecția nouă, Dare To Wear.

redshoes2

Închei acest articol asigurându-vă că nu a fost decât un intro.

And dont forget: It’s a jungle out there, wear the right shoes!

v

Site: Carmine Shoes

2 gânduri despre „It’s a jungle out there, wear the right shoes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *