Îndrăznește!

It was love at first sight. Vă vorbeam de ei aici și vă spuneam că m-am îndrăgostit iremediabil de o pereche de pantofi. Sunt ACEI pantofi. Dintre toate perechile, pe ei îi ador.

Când îi văd mă gândesc la eleganță, la finețe și de ce nu, la senzualitate. Pășesc cu încredere și simt all eyes on them.

„Nu am frică de înălțime, mi-ați văzut pantofii?”

Sarah Jessica Parker

 Sunt extrem de decupați – asta le aduce un plus de eleganță. Fundițele de pe spate și culoarea custom îmbină stilul copilăresc cu grația unei femei care pășește hotărât. Îți dau încredere și involuntar te pun în centrul atenției.

5bis.jpg

Petrec mai bine de zece ore zilnic pe tocuri. Am trecut de etapa durerilor cauzate de o pereche de pantofi mai puțin confortabili sau de senzația de umflare a picioarelor. Ce pot spune despre această pereche de pantofi? Mai jos avantaje și dezavantaje.

Avantaje:

 • te scot din anonimat. Mi s-a întâmplat să stau de vorbă cu o prietenă în fața clădirii în care lucrez și să fim întrerupte de o bătrânică foarte curioasă de cum au fost făcuți și cum de pot să stau pe ei. O altă doamnă m-a oprit să mă întrebe de unde i-am luat. Și nu mai spun de feedback-ul surprinzător de plăcut pe care l-am primit din partea domnilor.
 • datorită eleganței pe care o conturează sunt perfecți pentru o ocazie importantă.
 • calapod comod.
 • ideea de custom este genială. Îți poți alege culoarea, înălțimea tocului, cu fundiță sau fără. Mi se pare genial.
 • oricât de sensibili și finuți par, sunt extrem de rezistenți.
 • sunt din piele și vin la pachet cu un termen de garanție.

Dezavantaje:

 • din cauza decupajului, a tocului înalt și a lipsei de platformă pot deveni ușor inconfortabili. Deci dacă alegi să îi porți o zi întreagă alege și un back up comod.
 • tot din cauza decupajului, dacă ai piciorul mai lat este posibil să nu te avantajeze.

Acestea fiind spuse, așa arată pentru mine perechea de pantofi ideală, iar ca final, pentru tipele îndraznețe, care nu se tem să poarte ce le place, le recomand cu drag locul în care își pot crea pantofii mult visați – Carmine

„Nu mi-ar placea ca cineva să se uite la pantofii mei și să spună: ‘O, Doamne, arată atât de confortabili!’”

Christian Louboutin

Mai jos vă las un zâmbet pe tocuri.

Cu drag,

v

7bis

3 gânduri despre „Îndrăznește!

 1. Eu, ca târlete golan de 31 de ani, care apreciază esteticul și femeia frumoasă, îți zic da pentru ei.
  Te prind, mai ales că se integrează cu tine și cu faptul că pe lângă frumusețea fizică, mai ai și atitudinea aia ucigașă de badass. E cam nașpa rozul ăla grețos, dar dacă ție-ți place, mă pot opune eu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *