Decât urâtă mai bine…

Articol pentru frumoase, de la ei și ele.

Am văzut mai dăunăzi un share pe facebook. Era o poza cu Marilyn Monroe în background și un text maaare „Mai bine să întârzii decât să ajungi urâtă!” Mi-a pus puțin creierii pe bigudiuri sincer și tot cu toată sinceritatea și răutatea specifică aș fi avut un cuvânt de spus. Am zis totuși să tratez acest aspect cu un unfriend, căci dacă vreodată vom fi nevoite să ne vedem, parcă nu aș vrea să îmi folosesc timpul prețios în așteptarea unei prețioase înfrumusețată. Astăzi suntem rele și ale dracu’ de directe.

Ne plângem că suntem neînțelese, neascultate, că nu ni se oferă atenție și că dobitocul pământului vinerea preferă berea cu baieții decât să iasă cu tine în oraș. Păi normal. Că decât să piardă o oră cât stăm noi în fața oglinzii mai bine câștigă o oră de stat la terasă. Și de aici moartea pasiunii. Asta ca să începem din plan personal. Nu fi atât de ocupată cu tine și nu încerca să epatezi. Este drumul încet, dar sigur către singurătate.

Acum să filtram subiectul printr-o prismă profesională, căci aici voiam de fapt să ajung. Mă gândesc că trebuie să fii foarte bun și să îți permiți să îți faci apariția în fiecare zi cu două ore mai târziu pentru că evident ești o divă și ca orice divă ai nevoie de timpul tău zilnic. Da’ mă gândesc cât de departe ajungi cu acest elan. Cât de mult crești profesional dacă mergi după acest motto. Și totuși cred că nu contează prea mult, nu? La urma urmei tu ești frumoasă, ce mai contează restul?

Mi-am expus public părerea despre această tipologie căci taaare m-a frapat. Și pentru că sunt și rea, trebuie să recunosc. Pentru că suntem toate puse în aceeași oală și pentru că timpul meu e la fel de prețios pe cât e de prețioasă pentru tine frumusețea ta.

Cu drag,

v

4 gânduri despre „Decât urâtă mai bine…

 1. Duduie, orice dârlău decent cu un pic de educație și respect pentru pizda de lângă el, îi oferă un spațiu de 30 de minute, ca să se desfășoare, să se facă frumoasă, pentru că nimeni nu ar ieși cu o boccie pe stradă.
  Că dârlău înțelegi lucrurile astea si îți dimensionezi timpul, încât să le cuprindă pe toate.
  Ce spui tu sunt căcaturi de bun simț. Revistele glossy și filmele proaste ca sex and the city ne-au stricat că oameni și parteneri de cuplu.
  Am uitat să mai interacționăm, să mai vorbim, să mai creștem împreună în relație.
  Vrem tot de-a gata, fără să oferim nimic, fără să știm ce avem nevoie.
  Cultura pop, mtv, ne-au făcut să consumăm relații și oameni ca pe fast-food: ieftin, prost,repede,fara calitate.
  Din cauza asta, am devenit un mic master chef și îmi aleg singur ingredientele, îmi cumpăr singur produsele brute și gătesc după manual, plus aromă personala peste ceea ce fac. Doar eu știu de ce am nevoie.
  Berea sus pentru tine, Valeria. 🙂

  1. Frantz, ca de fiecare dată apreciez prezența aici și comentariile care îmi dau o replică, dar te rog, hai să folosim un limbaj decent, care să reflecte ceea ce suntem. Este mai ușor să folosim cuvinte ușoare decât să le evităm, dar aș prefera ca această pagină să nu le conțină. Ești un dârlău mișto, îmi place cum îți expui părerea și aș vrea să știu dacă ne cunoaștem, pentru că zilele trecute îmi spuneai că m-ai văzut.

   Mă bazez că ai ințeles mesajul,
   v

 2. Boon. Fără limbaj obscen pe viitor. Nu ne cunoaștem. Sunt un nimeni celebru, căruia i-a rămas arsă pe retină figura ta. :))
  Nu există limbaj licențios, ci urechi mici, setate pe cenzură, ce înconjoară capete mici si seci.
  Dar dacă deranjează, am sa ma conformez, chiar dacă nu îmi place. 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *