Craciun Cosy în stilul Carmine Shoes

A trecut petrecerea de final a companiei, ai luat vacanță și te pregătești de Crăciun. Vei petrece cu familia la căldură, cu vin fiert, multe portocale și colinde? Sau la munte, într-un peisaj pitoresc, cu o ceașcă mare de ceai și mirosul acela geruit? Ești mai norocoasă? Faci oameni de zăpadă?

Cu ce ne îmbrăcăm zilele acestea când tot ce ne dorim este să nu simțim frigul, să savurăm momentul și să ne încălzim în brațele persoanei dragi? Carmine vine cu o propunere de ținută cosy la care adaugă o suită de modele din ultima colecție lansată, Urban Jungle.

15682820_1307405059282307_561434032_n

Așadar, vrei comoditate, lejeritate, dar totuși să fii în grafic că doar este un moment special, iar momentele speciale merită ținute ca atare. Ei bine culorile momentului sunt roșu și alb, deci ce zici de un pulover oversized alb? Asta ca să te asortezi mai bine cu zăpada, în caz că ești mai norocoasă și ai zăpadă în zona în care te afli. Dacă alegi un pulover cu decolteul în V atunci adaugă un colier în jurul gâtului. Albul va scoate în evidență trăsăturile feței, oferindu-i acesteia mai multă luminozitate, iar colierul va pune în evidență ochii. În partea de jos, fără îndoială jeanși skinny, boyfriend, pană sau orice alt model. Recomandările Carmine păstrează linia simplă și comodă. Totuși, preferi toc sau vrei să fii mai lejeră? Uite ce îți propunem:

Ghete Urban Grey – recomandarea 2in1. Comode și cu toc, ghetele urban grey sunt alegerea perfectă pentru o tendință de culori neutre, în combinația cărora zâmbetul să fie cel mai colorat accesoriu. Dacă vrei totuși să definești o multitudine de culori nu ezita să alegi Ghete Urban Fuchsia, iar dacă nu vrei să optezi pentru pielea întoarsă cu siguranță ghetele Dark Blue se vor potrivi perfect în peisaj.

img_2054

Cizme Cognac – talpa joasă și vârful rotund subliniază linia piciorului, punând în evidență coapsele dacă sunt asociate unei perechi de jeanși skinny. Recomandarea Carmine de pe site este Cognac, însă le găsiți disponibile pe orice culoare, combinație de culori sau tip de piele.

3

Cizme Stylish Pink – alegerea perfectă fie că vorbim de ținuta recomandată mai sus, fie că alegem o fustă în cloș sau chiar una creion. Cizmele Stylish Pink se încadrează perfect în outfitul ce cuprinde puloverul oversized alb. Vârful ascuțit și croiul în V al puloverului crează simetria, iar fără îndoială orice altceva ai alege să porți nu vei da greș. Dacă însă vrei ceva care să conțină același tip de toc, dar nu cizmă, atunci alege Botinele Mademoiselle.

IMG_2225.jpg

După cum poți observa elementul cheie al acestor recomandări l-a reprezentat puloverul oversized. L-am combinat astfel cu o bună parte din modelele colecției Urban Jungle și am rezolvat în cel mai simplu mod posibil problema alegerii outfitului cozy de Crăciun.

Tu ți-ai ales deja ținuta? Lista Moșului presupunem că ai pus-o la punct, dar nu ne-ai spus ce i-ai cerut!? 11 cm sau 9? Roșii sau clasici? Dacă încă nu ai scris-o, uite aici. Red Queen îmbină negrul cu roșul, iar dacă 11 cm nu sunt tocmai ceea ce îți dorești, spune-i Moșului că cei de la Carmine îți pot personaliza perechea.

Continuarea acestui articol o regăsiți aici.

Cu drag,

v

Un gând despre „Craciun Cosy în stilul Carmine Shoes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *